Aan de slag!

Nieuws

We hebben eindelijk goed nieuws te melden! De houtvoorraad is weer op peil, de fabrieken zijn weer geopend en bestellingen kunnen weer geplaatst worden.

Houtprijs blijft hoog
De houtprijs is gestabiliseerd en zelfs licht gedaald, maar helaas nog lang niet op het niveau van eind 2020. Naar verwachting gaat dit ook niet meer gebeuren, omdat de vraag onverminderd hoog blijft. Goed nieuws is wel dat de voorraad weer aangevuld wordt/is, doordat het kapseizoen is begonnen en de zagerijen weer grotendeels geopend zijn. Hierdoor worden de leveringen weer opgestart.

Meer flexibiliteit
In de afgelopen periode hebben wij ons gericht op uitbreiding van onze leveranciers, zodat we op dit moment een grotere range van houtdiktes aan kunnen bieden én meer flexibiliteit in levertijden.

Levertijd 10 tot 14 weken
Om in het voorjaar van 2022 te kunnen bouwen, is het verstandig om de bestelling nog uiterlijk in 2021 te plaatsen. Levertijden zijn vanaf bestelling tot plaatsing toch nog 10 tot 14 weken. Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld bij het maken van tekeningen, adviseren over dakbedekkingen, funderingen en de inrichting van jouw droomhuis, dan horen we het graag!