Recreatie

Als camping of parkeigenaar wil je uiteraard het beste voor je gasten én optimaal profiteren van het vakantieseizoen. Met onze houten blokhutten kun je je seizoen verlengen, doordat het hout op een natuurlijke wijze isoleert. Onze blokhutten zijn ideaal voor de verhuur, maar ook uitermate geschikt als groepsaccommodatie, sanitair gebouw, restaurant of receptie.

Natuurlijke luxe

Gasten zijn steeds vaker op zoek naar wat meer comfort en luxe tijdens hun vakantie. Aan de andere kant willen ze graag ‘back to nature’. Een verblijf in een natuurlijke omgeving ontstresst en bevordert de gezondheid. Het brengt de geuren en geluiden van de natuur dicht bij de mens en geeft zodoende sfeer en ontspanning. In een robuuste houten blokhut ruik je de pure geur van hout en dit geeft een goed gevoel. De blokhut is niet alleen een lust voor het oog, maar is tevens gezonder én comfortabeler om in te verblijven dan een traditionele stacaravan. Zo is niet alleen de luchtvochtigheid in het huis lager, ook is het huis warm in de winter en koel in de zomer.

Een blokhut is er in vele soorten en maten. Zo leveren wij Trekkershutten, om optimaal te genieten van het buitenleven tot restaurants of groepsaccommodaties en alles daar tussenin. Samen met jou kijken we naar je wensen en de mogelijkheden wat betreft de inrichting en indeling van de blokhut. We kunnen een bouwpakket leveren dat je zelf met een aantal handige collega’s opbouwt. Of wij nemen die zorg van je over en monteren de blokhut, eventueel inclusief isolatie en dakbedekking.

Sfeer en charme in je park

Veel camping- en parkeigenaren herkennen dit gevoel, en gaan bij vervanging van oude stacaravans dan ook over tot het bouwen van houten blokhutten, of ze creëren een speciale locatie waar zij deze blokhutten plaatsen. Het plaatsen van houten blokhutten geeft ook meteen meer sfeer en charme aan een recreatiepark.