Home office

Het ‘nieuwe werken’ vraagt steeds vaker thuiswerken, zeker sinds de Corona-crisis in 2020 over onze wereld gejaagd heeft. Thuiswerken heeft een nieuwe vlucht genomen. Veel mensen hebben een plekje aan de eettafel of een bureau van de kinderen gevonden om tijdelijk aan te kunnen werken. Prima voor even, maar niet ideaal op langere termijn.

duurzaam hotuen blokhuis geschikt voor (semi)permanente bewoning, home office, kantoor aan huis of mantelzorgwoning

“Het geeft extra rommel in huis, je kunt vaak je spullen niet laten staan tot de volgende dag en gestoord worden tijdens een (video)gesprek is niet prettig (en onprofessioneel). Om ongestoord, prettig en gefocust te kunnen werken is een eigen werkplek cruciaal.”

interieur in een houten blokhuis, home office, klein bureau in de woonkamer

Hoe fijn is het dan om een eigen kantoor aan huis te hebben?

Een multifunctioneel geïsoleerd tuinhuis, waarbij je wel vanuit huis werkt, maar niet gestoord hoeft te worden. Zodra je de deur dichttrekt, ben je in je eigen kantoor. Eventueel een aparte ruimte naast je kantoortje, kan dienst doen als praktijkruimte, vergaderruimte, extra logeerkamer, fietsenhok of als opslag voor tuingereedschap. Op een prachtige zomeravond kun je op je veranda of terras de BBQ aansteken of borrelen met vrienden en familie.

Onze blokhutten worden standaard in 50 of 70, 92 mm dik hout geleverd. Hoewel hout een hogere isolatiewaarde heeft dan steen en kou slecht geleid, is extra isolatie nooit verkeerd. We kunnen je blokhut voorzien van dak- en vloerisolatie. Ook is wandisolatie mogelijk. Extra aangenaam warm in de winter en heerlijk koel in de zomer.

Welke ‘home office wens’ je ook hebt, we kijken graag met je samen of we die in vervulling kunnen brengen.

home office mantelzorgwoning semi permanente bewoning van houten blokhuis