Dakbedekking

Een goede, aansluitende dakbedekking is niet alleen belangrijk om jezelf en je huis te beschermen tegen weersinvloeden, het geeft naast comfort ook een mooie uitstraling.

houten blokhut verhuur blokhuis trekkershut chalet op camping het wisbroek

Isoleren

Het huis wordt standaard geleverd met dakplanken van 18mm dik. Om je huis warm in de winter en koel in de zomer te houden, is het raadzaam om je dak te isoleren. Dit kun je op verschillende manieren doen. Door sandwichpanelen te plaatsen, door glas- of steenwol op je dak te leggen of door speciale isolatiefolie te monteren. De keus is aan jou.

Pannen, riet, dakleer of stalen dakpanprofielplaten

Vervolgens komt er een harde dakbedekking op je huis. Dit kunnen pannen zijn in allerlei kleuren en maten die je wenst, maar ook dakleer of een rieten kap is een mogelijkheid. Wat wij meestal aanbieden zijn stalen dakpanprofielplaten van het merk Ruukki. Het is een Fins merk, waar wij al jarenlang mee samenwerken, vanwege hun hoge kwaliteit materialen. Daarbij zijn alle materialen zoals schroeven, dakgoten, dakgootbeugels , regenpijpen altijd in dezelfde kleur als de gekozen dakpanprofielplaten.

Duurzaam

Voor de productie van de Ruukki dakpanprofielplaten is gebruik gemaakt van Scandinavisch staal van topkwaliteit. Hierdoor heeft deze dakpanplaat een lange levensduur en is deze onderhoudsvriendelijk. Om de duurzaamheid te verhogen, is gebruik gemaakt van speciale coatings. Deze coatings beschermen de stalen dakpanplaten tegen verschillende weersinvloeden, corrosie en tegen krassen.

hermans-blokhuizen-website-13

Snel en stijlvol

De stalen dakpanplaat is een voordelige sneldekker, die door zijn panlengte van 350mm en zijn grote werkbreedte, een ideale dakbedekking is voor ieder dak. Deze stalen dakpanplaat heeft een stijlvol en laag asymmetrisch profiel, waardoor deze uitermate geschikt is om een rustige uitstraling van het dak te creëren. Deze stalen dakpanplaat is toepasbaar op elk type dak en hierdoor een ideale dak oplossing voor een breed publiek.

Geleverd naar eigen wens

Deze dakpanprofielplaten zijn verkrijgbaar in 7 standaard kleuren: Zwart, Antraciet, Donkergrijs, Chocoladebruin, Donkerbruin, Donkerrood en Terracotta. Ruukki biedt 30 jaar technische garantie en 15 jaar esthetische garantie op de stalen dakpanprofielplaten.