Utiliteitsgebouwen

Een blikvanger op je terrein: een houten receptiegebouw, sanitair gebouw, cafetaria of clubhuis. Een stijlvolle, warme, natuurlijke uitstraling. Een gebouw dat gasten en bezoekers hartelijk welkom heet.

Houten receptiegebouw op camping de Waay blokhuis met rieten kap

“Met een houten gebouw op je terrein, maak je een statement naar je gasten.
Duurzaam en avontuurlijk of misschien juist rust en ‘puur natuur’, jij mag kiezen.”

Hout is een duurzame en ecologische manier van bouwen.

Wij leveren comfortabele gebouwen, die ook nog eens bijdragen aan een beter milieu. Hout is van nature energiezuinig door de bijzondere celstructuur én het gebruik van hout verlaagd de uitstoot van broeikasgassen (CO2). Hout heeft een natuurlijke manier van vochtregulering, hout kan vocht vasthouden en afgeven waar nodig.

Bouwen met houtstapelbouw biedt veel mogelijkheden. Maar het is ook mogelijk om deels in steen en deels in hout te bouwen, om bijvoorbeeld leidingwerk weg te werken in de spouw. Kijk eens bij onze projecten voor inspiratie. Van klein tot heel groot(s), de mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. Wij denken graag met je mee.

Verhuur

Het verhuren van houten blokhuizen verlengt niet alleen het seizoen, maar biedt de gast ook meer comfort en luxe. Gasten willen graag in een natuurlijke omgeving op een fijne camping verblijven, maar hebben vaak niet de middelen of plaats om een camper, tent of caravan te kopen of stallen. Het huren van een comfortabel blokhuis is dan de ideale oplossing. Niet alleen voor gezinnen met kinderen, maar ook voor jongeren of oudere koppels of hele families is een blokhut ideaal. Ze kunnen samen zijn, maar toch apart slapen. Geen gesjouw met tenten, stokken of huisraad dat in- en uitgeladen moet worden. Enkel de sleutel in het slot omdraaien en een warm welkom genieten.

Wij leveren blokhuizen voor één persoon tot hele grote groepen. Maatwerk is onze ‘standaard’. Geen enkel huis is hetzelfde. De meest geplaatste blokhuizen zijn voor 4 tot 8 personen. Met vaak een aparte sanitaire- en een technische ruimte, keukentje, slaapruimtes en aan de buitenzijde een luifel of veranda. De afmetingen van het huis, de indeling van de ruimtes in het huis, de ramen, deuren en zelfs de dakbedekking en isolatie, zijn helemaal naar wens te bepalen. Kijk ook eens bij onze projecten voor inspiratie.

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden van houtstapelbouw en de belangrijke zaken om rekening mee te houden. Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop van blokhuizen voor de verhuur op campings en recreatieparken. Ook hebben wij een breed netwerk van campings en recreatieparken, die je uitgebreid kunnen vertellen over het verhuren van onze houten blokhuizen aan gasten.