Volkstuinen

Rondom vele grote steden liggen vaak prachtige tuinparken waar de bewoners op hun eigen stuk terrein kunnen recreëren en tot rust komen. Op veel tuincomplexen wordt het zelfs toegestaan om gedurende het jaar een aantal maanden te overnachten.

Volkstuinhuis, volkstuin chalet. 28m2 tuinhuis voor op volkstuin met dubbele deur en glaspanelen

“Onze houten tuinhuisjes sluiten aan bij de officiële afmetingseisen die door gemeenten en/of tuinbonden worden gesteld voor plaatsing op een volkstuin.”

Optimaal genieten van jouw tuin

Op de meeste volkstuinen mag er een huisje gebouwd worden. Vaak heb je een omgevingsvergunning nodig of moet het huis voldoen aan de voorschriften van de tuinbond. In de Randstad zijn de meeste huisjes gebonden aan een maximaal aantal vierkante meters. Meestal is dit 28m2. Onze houten tuinhuisjes sluiten aan bij de officiële afmetingseisen die door gemeenten en/of tuinbonden worden gesteld voor plaatsing op een volkstuin.

Ons assortiment

Wij hebben in ons assortiment een aantal standaard tuinhuisjes die aan deze voorwaarden voldoen. Je kunt zelf kiezen hoeveel ramen en deuren je wilt, op welke plaats deze moeten komen en of je aparte kamers in het huisje wilt.

Het (tijdelijk) bewonen van een houten huis op een volkstuincomplex heeft vele voordelen. Je kunt hier heerlijk genieten van het gedane werk. Het houten chalet geeft een natuurlijke, ambachtelijke en rustieke sfeer, dat wordt versterkt door de mooie tuinen op het complex. Door de goede isolatie van het hout, is de blokhut koel in de zomer en warm in de winter. Dat scheelt je ook nog eens in de portemonnee.

In de afgelopen jaren hebben op veel volkstuincomplexen huisjes geplaatst. Wellicht ook op jouw park. Vraag ons naar referenties!