Montage

Je kunt een houten chalet zelf opbouwen of laten monteren door ons vaste montagebedrijf. Wanneer je zelf erg handig bent, en een paar extra handen ter beschikking hebt en goed gereedschap, kom je een heel eind.

Bij het huis wordt een eenvoudige bouwtekening meegeleverd. Alle balken zijn genummerd. Aan de hand daarvan kun je je huis zelf opbouwen. Wanneer je de fundering goed hebt liggen, is het een kwestie van stapelen. Je kunt er zo lang over doen als je wilt. Ook heb je dan tijd om wat kleine aanpassingen te doen of bijvoorbeeld complex leidingwerk meteen netjes onder de houten vloer of in de wanden aan te brengen.

Montageteam

Ben je niet zo handig, vind je het fijner en veiliger om het huis door een professioneel team te laten opbouwen of heb je zelf gewoon te weinig tijd? Dan kunnen we je van harte ons montageteam aanbevelen. Ze hebben jarenlange ervaring in het bouwen van houten huizen. Ze werken snel en vakkundig. Bovendien beschikken ze over alle materialen en gereedschappen om zorgvuldig en efficiënt te werken. Het montageteam kan naar wens ook de isolatie en de dakbedekking voor je monteren. Met een relatief klein en eenvoudig huis is ons montageteam gemiddeld anderhalf tot twee dagen aan het werk. Is jouw huis groter en complexer, dan zullen ze langer aan het werk zijn. Wij kunnen vooraf een goede schatting maken van de benodigde tijd.