Mantelzorgwoning

Dichtbij en toch apart. Dat kunnen wij bieden met een geïsoleerde mantelzorgwoning waarin permanente bewoning mogelijk is. Dit houten huis kun je, met de juiste (omgevings)vergunning in je eigen tuin plaatsen, waardoor je 24 uur per dag, 7 dagen per week een oogje in het zeil kunt houden en de mantelzorg bieden die jouw naaste nodig heeft.

Twee houten blokhuizen op camping Schaapskooi voor recreatieve verhuur. Extra isolatie naast 70mm wanddikte voor verlenging van seizoen.

“De zorg voor een (ernstig) ziek familielid kost veel tijd en energie. Helemaal wanneer deze dierbare niet dicht bij je kan wonen. Want soms is zelfstandig (thuis) wonen geen optie.”

Comfortabel wonen en zorgen

Onze blokhuizen worden standaard in 50 of 70, 92mm dik hout geleverd. Hoewel hout een hogere isolatiewaarde heeft dan steen en kou slecht geleid, is extra isolatie nooit verkeerd. We kunnen je blokhuis voorzien van dak- en vloerisolatie. Ook is wandisolatie mogelijk. Extra aangenaam warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. Uiteraard kunnen we extra geïsoleerde ramen en deuren leveren, die een nóg aangenamere woonkwaliteit geven.

Praktisch ingericht naar jouw wensen

Het huis is in te richten zoals je zelf wilt en zoals je zelf handig vindt. Met een extra slaapkamer, een natte ruimte of een ruimte voor technische installaties. Ook de wand- en nokhoogte zijn aan te passen aan de vergunning. Daarnaast is het mogelijk om alles gelijkvloers te houden, met extra ruime deuropeningen, zodat een rolstoel of rollator gemakkelijk in en uit kan.

Wanneer de gemeente het toestaat, is een terras of veranda aan de mantelzorgwoning mogelijk, zodat optimaal genoten kan worden van de omgeving.