Hermans Blokhuizen: next generation

Nieuws

Olivier en Esmee nemen het stokje over van hun vader Charles. De volgende generatie staat in de startblokken om per 1 januari 2021 te beginnen. Maar eigenlijk zijn ze al begonnen. Afgelopen half jaar hebben Olivier en Esmee er hard aan gewerkt om een nieuwe ‘look en feel’ te geven aan Hermans Blokhuizen. “De website was verouderd en ook het logo kon na 20 jaar wel een opfrisbeurt gebruiken,” aldus Olivier. “Verder hebben wij gewerkt aan nieuwe foto’s voor de website, nieuwe teksten geschreven en onderzoek gedaan naar nieuwe markten voor deze prachtige houten huizen!”.

Olivier en Esmee hebben naast hun bedrijf ook beiden een baan. “Het zal zoeken zijn naar een balans, maar bezig zijn met Hermans Blokhuizen is erg leuk en stimulerend. Het is een uitlaatklep, waar ieder zijn of haar kwaliteiten in kwijt kan. Bovendien doen we het niet alleen.” Charles zal voorlopig nog verbonden blijven aan Hermans Blokhuizen. “Want zo snel zal hij zijn ‘kindje’ niet los willen laten,” zegt Esmee lachend.

Next generation betekent niet alleen nieuwe eigenaren en een nieuwe website en logo. Zo zijn ze ook voortaan te vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn, waar regelmatig leuke nieuwtjes en feiten gedeeld zullen worden.