Fast forward 2022 in!

Nieuws

We kijken met trots terug op dit eerste jaar voor ons als nieuwe eigenaren. Het was een turbulent eerste jaar. Maar we mogen zeker niet klagen. We hebben niet alleen ontzettend veel leuke nieuwe en oude klanten mogen begroeten, maar ook veel leuke gesprekken gehad met bestaande en nieuwe leveranciers.

Daarnaast hebben we een deel van de werkzaamheden kunnen standaardiseren en automatiseren, wat ons niet alleen veel gemak geeft, maar ook de kwaliteit van de offertes en de productleveringen waarborgt.

De altijd rustigere zomerperiode in combinatie met de bestel-stop vanwege de oververhitte houtmarkt, hebben we benut om ons aantal leveranciers uit te breiden. Zo kunnen we meer houtdiktes aanbieden. De nieuwe leveranciers kunnen ook meer variatie bieden in geïsoleerde balken en isolatie in de tussenlagen, wat (semi)permanente bewoning als in bijvoorbeeld Tiny House erg aantrekkelijk maakt. Daarnaast zijn we voortaan nóg flexibeler in leveren en levertijden.

We hebben elkaar als zakenpartners beter leren kennen. We kennen elkaar natuurlijk al ons leven lang als broer en zus, maar bedrijfsmatig samenwerken hadden we nog nooit gedaan. Het gaat ons erg goed af samen. We vullen elkaar goed aan, wat erg leuk is om te zien. Hoewel familiebijeenkomsten als een verjaardag soms nog wel overheerst worden door zakelijke gesprekken, maar daar werken we nog aan.

Kortom, we hebben veel ervaring opgedaan en veel puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet. Dat wil niet zeggen dat we daarmee nu klaar zijn. We blijven ontwikkelen en we blijven leren.

In 2022 willen we – gesterkt met de ervaringen die we in 2021 hebben opgedaan-  verder uitbreiden. Zowel in de recreatiesector als bij particulieren. We willen ons – naast volkstuinhuizen-  meer richten op ontwikkeling Tiny Houses en blokhutten op campings en recreatieparken.

Wij wensen jou en de geliefde mensen om jou heen heel veel liefde en goeds in 2022.