Trekkershut – rendabel gebouwd

Nieuws

Fiets-, motor- of wandelvakantie of gewoon geen zin om in een tent te slapen? Dan zijn de trekkershutten (ook wel zwerfhutten genoemd) ideaal. Lekker basic wat betreft inrichting en verblijf, maar luxe ten opzichte van een tent.

Basic en toch luxe
Steeds vaker boeken Nederlanders en Belgen een trekkershut voor een midweek of lang weekend om er even tussenuit te zijn. Dat in combinatie met een fiets-, motor- of wandelvakantie of een bezoek aan een museum, park of andere bezienswaardigheid, maakt het logeren in een trekkershut ideaal. Geen volle bepakking nodig, lekker basic, met alle gemakken die de camping verder voorziet.

Stedentrip of actieve vakantie
Ook steeds meer jongeren weten de trekkershutten te vinden. Samen met vrienden een visvakantie, stedentrip of naar een festival, maar geen zin om met campinggerei te zeulen? Een actief weekend in de Ardennen en een droge en warme slaapplaats voor handen willen? Een trekkershut is dan zo geboekt. Ook steeds meer stadscampings plaatsen trekkershutten om aan de stijgende vraag naar eenvoudige (maar betaalbare) slaapplaatsen te voldoen.

Rendabel gebouwd
Voor een camping- en recreatieparkeigenaar zijn trekkershutten erg aantrekkelijk. Ze verlengen het verhuurseizoen in zowel het voorjaar als het najaar en zijn door hun eenvoudige, maar robuuste bouw erg onderhoudsvriendelijk. De gast brengt zelf het beddengoed mee en maakt meestal gebruik van de horeca en sanitaire voorzieningen van de camping of het park.

Maatwerk
Onze trekkershutten zijn in te richten zoals je zelf wilt. Ook de afmetingen zijn aan te passen aan de wensen en eisen van bijvoorbeeld het bestemmingsplan. Grote openslaande tuindeuren of een praktische enkele deur met bijvoorbeeld een veranda of luifel? Het is allemaal mogelijk. Laat je informeren en inspireren op onze website en bel of mail ons voor de mogelijkheden.