Camping de Schaapskooi

In 2017 hebben wij aan Camping de Schaapskooi in Drunen 2 prachtige houten blokhuizen geleverd. Zij hebben gekozen voor een maatwerk uitvoering van 8 x 9 meter, inclusief een veranda van 2,5 meter, waardoor je altijd buiten kan zitten ongeacht de weersomstandigheden. Beide huizen zijn door ons voorzien van wand- en dakisolatie zodat er jaarrond gerecreëerd kan worden. Zelf hebben zij hier nog vloerisolatie aan toegevoegd, met vloerverwarming en een tegelvloer. Daarnaast zijn deze huizen voorzien van een luxe keuken en badkamer, waardoor het een moderne uitstraling krijgt.

Specificaties

  • Blokhuis 8m breedte x 6.5m lengte
  • Veranda 8m breedte x 2.5m lengte
  • Nokhoogte 3.85m
  • Wanddikte 70mm
  • Wand- en dakisolatie van 15mm
  • Afwerking met schijnlogs
  • Ramen en deuren in C-kwaliteit (woonkwaliteit)

Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor 1-6 personen en daarmee ideaal voor een vakantie met familie of vriendenweekend. Schitterend gesitueerd met uitzicht op en directe toegang tot de Drunense Duinen. Vanuit het vakantiehuis kunt u heerlijk wandelen in de Drunense Duinen. Daarnaast is Camping de Schaapskooi de ideale uitvalsbasis om er met de fiets op uit te trekken. De Schaapskooi is centraal gelegen nabij de steden ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Heusden en Oisterwijk. Vanuit hier maakt u ook leuke dagtripjes naar onder andere de Efteling (Kaatsheuvel), de Beekse Bergen en de Biesbosch.

Wilt u beleven hoe het is om te verblijven in een houten huis van Hermans Blokhuizen?

Boek dan uw verblijf via www.de-schaapskooi.nl

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.”
– John Doe

Dit project in beeld

Menu