Boerderijcamping het Wisbroek

De vijf blokhutten op boerderijcamping het Wisbroek zijn zeer comfortabel en hebben door hun massieve houten constructie een bijzondere rustgevende en stoere uitstraling. De houten blokhutten kunnen het hele jaar door gebruikt worden door maximaal 6 personen per blokhut.

Kamperen zonder tent of caravan
De blokhutten zijn ideaal voor gasten die met familie, vrienden of bekenden gaan kamperen die zelf niet beschikken over tent, camper of caravan. Bij enkele blokhutten is het mogelijk om een tent of caravan meteen ernaast te plaatsen.

Wil je ook een keer kamperen bij de boer en de zonsondergang genieten in één van onze blokhutten? Boek een blokhut via het Wisbroek.

boerderij camping het wisbroek

Specificaties

  • Blokhuis 430 cm breedte x 570 cm lengte
  • Veranda 430 cm breedte x 140 cm lengte
  • Voorzien van slaapzolder
  • Nokhoogte 380 cm
  • Wandhoogte 230 cm
  • Wanddikte 70 mm
  • Ramen en deuren in B/C-kwaliteit

Inrichting

De blokhutten hebben een overdekt terras met luifel. Binnen is er een leefruimte met een keukenblok en een ruime zithoek met plaats voor een grote tafel en 6 stoelen. Er is een ladder naar de slaapzolder, waar 3 slaapplaatsen zijn. Verder is er vanuit de leefruimte een open doorgang naar de slaapruimte achter in het huisje, waar drie slaapplaatsen zijn. Vanuit de slaapruimte kun je de toiletruimte betreden, waar een toilet met fonteintje staan. De eigenaren van camping het Wisbroek hebben ervoor gekozen om de douchegelegenheid centraal op de camping te plaatsen, waar ook de overige campinggasten gebruik van kunnen maken.

Ideaal voor families en vriendenweekeinden, waarbij niet iedereen een camper, caravan of tent heeft. Zo ben je toch samen.

Dit project in beeld

Volkstuinhuis met bijpassend schuurtje
Receptie en kantine